Printtek 2017 Katılımcısı Duran Makina – OMEGA Satış ve Pazarlama Direktörü Pınar Küçükaras’ın röportajı; Matbaa Teknik, Mart 2017 sayısında

4 - 8 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP - İSTANBUL’da gerçekleşecek olan Printtek 2017, 13. Uluslararası Baskı Teknolojileri ve Kağıt Fuarı katılımcısı Duran Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Pınar Küçükaras, fuar hakkındaki görüşleri, fuar ile ilgili çalışmaları ve hedeflerinden bahsetmektedir.

CCE International sonrası bir sonraki durağın Ekim ayında İstanbul’da gerçekleşecek olan Printtek 2017 fuarında hem Türk hem de yabancı yatırımcıların karşısına çıkacakları bu yılın en önemli etkinliklerinden birinin onları beklediğini belirteren Küçükaras, sözlerine şöyle devam etti:  4 - 8 Ekim’de gerçekleştirilecek olan 13. Printtek Uluslararası Baskı Teknolojileri ve Kağıt Endüstrisi Fuarı’na yine katılacağız ve fuar katılımımızın çok özel bir sunum olması için son derece titizlikle çalışıyoruz. Printtek fuarı her zaman yurt dışındaki temsilcilerimizi ve müşteri­lerimizi İstanbul’da ağırladığımız özel ve keyifli bir çalışma oluyor, bu yıl için de önceki yıllarda olduğu gibi çeşitli ülkelerden büyük bir grubu İstanbul’da ağırlamayı hedefliyoruz. Her iki fuarımızda da tüm ziyaretçilerimizi ağırlamaktan ve onlarla katlama yapıştırma konusundaki ihtiyaçlarını görüşüyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız; fuar sırasındaki ziyaretlerini heyecanla bekliyoruz.”

Haberin tamamını okumak için; http://www.matbaateknik.com.tr/duran-makina-cce-internationalin-ilgi-odagi-olacak/ linkini tıklayabilirsiniz.