Printtek 2017 Katılımcısı Sekamsan Kağıt & Karton Genel Müdürü Cemal Erdoğan’ın röportajı; Matbaa Haber, Şubat 2017 sayısında

4 - 8 Ekim 2017 tarihleri arasında TÜYAP - İSTANBUL’da gerçekleşecek olan Printtek 2017, 13. Uluslararası Baskı Teknolojileri ve Kağıt Fuarı katılımcısı Sekamsan Kağıt & Karton Genel Müdürü Cemal Erdoğan, fuar katılımlarıyla ilgili hedeflerinden bahsetmektedir.

Printtek 2017’ye katılarak sektörle buluşacaklarını ve sektörün nabzını tutacaklarını belirten Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’de mevcut dağıtım kanallarımız dışında da hedeflediğimiz noktalar var. Bu hedefleri gerçekleştirmek üzere çalışmalarımız sürmektedir. Ayrıca bölgelerimiz dışında kalan illerde yeni satış noktaları oluşturmak amacındayız. Sekamsan’ın sektöre katkısını arttırmak amacı ile 4-8 EKİM 2017 tarihlerinde yapılacak Printtek 2017, 13. Uluslararası Baskı Teknolojileri ve Kağıt Fuarı’na katılacağız. Pazarda öne çıkmak, yeni ürün ve markalarımızı sektörle buluşturmak amacı ile Sekamsan ekibi yüksek bir moral, motivasyon ve heyecan ile bu fuara hazırlanmaktadır. Fuarda sektörü ağırlayacak ve sektörün nabzını tutacağız. Fuar sonrası alacağımız geri bildirimler doğrultusunda yeni kararlarla sektöre yapacağımız katkı ve yatırımları gözden geçireceğiz. Ulusal ağımızı geliştirmenin yanında var olan ihracatımızı arttırmayı da çok önemsiyoruz. Bu nedenle fuarda en önemli hedefimiz global firma olmanın alt yapısını geliştirecek ihracat ve yabancı firmalarla iş birliği oluşturabileceğimiz ortamı yakalamaktır.”

Haberin tamamını okumak için; http://www.matbaahaber.com/tr/magazine/162/10173 linkini tıklayabilirsiniz.