Printtek Digital 2019 Fuarı Satış ve Pazarlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor!

GELECEĞİN BASKI TEKNOLOJİLERİ PRINTTEK DIGITAL 2019’ DA SERGİLENECEK

Dijital baskı teknolojileri ve malzemeleri endüstrilerinin Avrasya Bölgesi’ndeki en önemli ve kapsamlı buluşması olan Printtek Digital 2019, 14. Uluslararası Digital  Baskı Teknolojileri ve Malzemeleri Fuarı, 21-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Hızla dijitalleşen dünyada baskı teknolojilerinde de yaşanan köklü değişimler Dijital Baskı teknolojilerinin de hızla gelişmesini ve sektörde kendine yer edinmesini sağlamıştır. 60’ın üzerinde sektörden 300 bin katılımcı firma ve 55 milyon profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmış Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. olarak; fuarcılık sektöründeki 39 yıllık tecrübemizi gelişmekte olan Dijital Baskı teknolojileri sektörüne aktarmak amacı ile Printtek Digital 2019 Fuarı’nı organize etmekteyiz.

Endüstriyel Baskı ile Yaratıcı Baskı Çözümleri Arasındaki Köprü: Printtek Digital 2019

Printtek Digital 2019 Fuarı’nı gerçekleştirerek, ülkemizde eksikliği hissedilen endüstriyel baskı ile yaratıcı baskı çözümlerinin bir araya gelmesi ve bu birliktelikten doğacak olan güç, hız ve yaratıcılık ile sektörün beklentilerinin karşılanmasına yönelik iş birliklerinin gerçekleştirileceği bir platform yaratmayı hedeflemekteyiz.

Dünyanın dört bir yanından, en son teknoloji ürünlerin bir arada sergileneceği fuar, katma değeri yüksek baskı çözümlerinin yaratılacağı bir ortam oluşturmayı amaçlamaktadır. Baskı öncesi, baskı esnası ve baskı sonrası süreçlerinin, dijital baskıya yönelik malzemelerin, tamamlayıcı ürünlerin sergileneceği fuar, aynı zamanda yan ürünler olan ve yakın ilişkisi bulunan kart, etiket, kopyalama ve ofis sistemleri gibi ürünlerin de sergilenmesine imkan sağlayacak ve gelişen teknoloji ve çözümleri sektör profesyonelleri ile buluşturacaktır. Bu buluşmadan doğacak güçlü iş birlikleri yeni yatırımlar ile sektörün gelişimine de katkı sağlayacaktır.

Alım Heyetleri ve İkili Görüşmeler İle Aradığınız İş Birliği Platformu

Tüyap Yurdışı alım heyetleri programı kapsamında Bosna Hersek, Mısır, Fransa, Yunanistan, Gürcistan, Hollanda, İngiltere, Makedonya, Moldova, İran, Rusya, Sırbistan, Kosova, Ürdün, Ukrayna ve Suriye gibi dünyanın dört bir yanından gelecek olan sektör temsilcilerinin yanı sıra Türkiye’de dijital baskı sektöründe faaliyet gösteren firmalar ve bu sektördeki yenilikleri merak eden, yatırım yapmak isteyen sektör profesyonellerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan ikili görüşmeler,  ulusal ve uluslar arası iş birliklerinin temellerini atacaktır. Bunun yanı sıra Türkiye’deki Matbaa Odaları da alım heyeti olarak fuarda ağırlanacaktır.

Prınttek Dıgıtal 2019 ile geleceği şimdiden tasarlayın

İletişim İçin: