Printtek 2013 Basın Bülteni

17 – 22 Mayıs 2013 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek PRİNTTEK 2013 Fuarı, baskı teknolojileri ve kağıt sektörlerindeki ürünlerini sergilemek, son yenilikleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurmak isteyen katılımcılar ve profesyoneller için yine doğru adres olacak.

Avrasya Bölgesinin, baskı teknolojileri ve kağıt alanlarında en önemli buluşması olan PRİNTTEK 2013 Fuarı’nda, sektörün farklı kollarında faaliyet yürüten firmalar yeni ürünlerini ve ileri teknolojilerini tanıtmak için yerlerini almaya başladılar. Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.’nin dünya standartlarında hizmet sunmak için tasarlanmış fuar alanı TÜYAP FUAR ve KONGRE MERKEZİ’nde toplam 7 salon katılımcı firmalar tarafından tam kapasite ile kullanılacak.

PRINTTEK 2013 ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarında katılımcı firmalar için ürünlerini sergileyebilecekleri etkin ve özel bir pazarlama platformunu oluştururken, ziyaretçilerin matbaacılık sektörünün tüm ürün profilini bir çatı altında bulabilecekleri en kapsamlı buluşma noktası olacaktır.

PRINTTEK 2013 kapsamında ; Baskı Teknolojileri : baskı öncesi / baskı / baskı sonrası sistemleri / dijital baskı, dijital pazarlama teknolojileri ve ikinci el baskı sistemleri bölümleri, Baskı Malzemeleri: mürekkep / kimyasallar / sarf malzemeleri / kağıt ürünleri bölümleri geniş yer kaplarken, yeni eklenen kırtasiye ve ofis teknolojileri kart teknolojileri ve kağıt, karton, oluklu mukavva teknolojileri bölümleri de fuarın renkli ürün yelpazesini kuvvetlendirecektir.

Uluslararası niteliğiyle matbaacılık ve basım sektörlerinin ülkemiz ve Avrasya Bölgesi’ndeki en önemli ticari platformu olan PRİNTTEK, yeni yatırımlara yön verirken, farklı pazarlara erişim kanalları açarak, baskı teknolojileri ve kağıt sektörlerinin büyüme hamlesine hız vermeye devam edecektir.
17 - 22 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de düzenlenecek PRİNTTEK “12. Uluslararası Baskı Teknolojileri ve Kağıt Fuarı” hakkında detaylı bilgi edinmek için  www.printtekfuari.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.